HAllo, ik ben Mark

Je gratis
fitness coach

Laten we beginnen

Een kleine introductie

Fitness is mijn passie

Al van jongs af aan ben ik bezig met sport en fitness. Op mijn 3e voetbalde ik al fanatiek met vrienden in de buurt. Sporten was mijn passie en al snel ontdekte ik verschillende andere sporten zoals zwemmen, hardlopen en later ook krachttraining.

Tijdens mijn tienerjaren begon ik serieus met fitness en merkte ik hoeveel voldoening het me gaf. Het was niet alleen een manier om fysiek sterker te worden, maar ook mentaal weerbaarder. Ik leerde doorzetten, discipline opbouwen en doelen stellen, zowel in de sportschool als daarbuiten.
Na jaren van intensieve training en het behalen van persoonlijke doelen, besloot ik mijn kennis en ervaring te delen met anderen.

Ik volgde opleidingen en behaalde certificeringen om professioneel coach te worden. Mijn doel was om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Bij mij draait het niet alleen om de fysieke resultaten, maar ook om het plezier en de voldoening die je haalt uit het sporten. Samen werken we aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen het beste uit jezelf te halen. Laten we samen jouw fitnessdoelen bereiken!

Onze partners
 

“Fit voor het leven, sterk in het moment”

 
Laat je coachen
0/250
Je fitness vraag wordt geanalyseerd, een moment geduld aub...
Laden...
Ervaringen

“Voordat ik Mark ontmoette, had ik al verschillende pogingen gedaan om fitter te worden, maar zonder veel succes. Ik besloot gebruik te maken van zijn gratis coachingaanbod en het heeft mijn leven echt veranderd. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me begrepen en gemotiveerd. Mark stelde een op maat gemaakt trainingsschema voor me op en gaf me gedetailleerd voedingsadvies.

Frits de Groot

Baarn

“Ik was altijd sceptisch over het inschakelen van een coach, vooral omdat ik dacht dat ik het zelf wel kon. Maar toen ik hoorde dat Mark gratis coaching aanbood, besloot ik het een kans te geven. Dit bleek een van de beste beslissingen van mijn leven te zijn. Mark is niet alleen een geweldige coach, maar ook een fantastische motivator.

 

Amanda Korterink

Hengelo